Naročnina na revijo Razpotja


Draga bralka, dragi bralec,

Vabljena vabljen, da Razpotja prebiraš redno. Cena vsake posamezne številke v knjigarni je 7 €, letna naročnina za 4 številke z vključeno poštnino pa samo 25 € (oz. 20 € za naročnike s statusom dijaka, študenta, upokojenca, invalida, samozaposlenega v kulturi ali brezposelnega).

Za to ceno dobite štiri zajetne številke kakovostnega branja; zbirko besedil iz glav širokega nabora piscev, ki naslavljajo raznovrstne in aktualne teme.

Predvsem pa se Razpotja v sicer navijaškem medijskem prostoru odlikujejo po tem, da lahko prenesejo izrazito raznolika nazorska stališča – verjamemo namreč, da jih lahko prenesete tudi vi.

Z branjem Razpotij omogočate in osmišljate zavzeto uredniško in prevajalsko delo ter poglobljene esejske razmisleke. Spodbujate bralno in pisano kulturo v slovenskem jeziku; da slednja lahko obstaja, v časih interneta in krize tradicionalnih medijev ni samoumevno.

S tem, ko nam zaupate vaš osebne podatke in e-poštni naslov, nam dajete dovoljenje za pošiljanje Razpotij in e-obvestilnika (največ eno sporočilo na mesec).
Izdajatelj Razpotij, Društvo humanistov Goriške, bo vaše osebne podatke in e-poštni naslov, ki ste nam jih zaupali v tem obrazcu, hranilo v skladu s predpisi in uporabljalo le za pošiljanje revije Razpotja, ter za obveščanje o delovanju in dogodkih v zvezi z revijo.
Svojo odločitev glede naročnine na Razpotja in glede obveščanja lahko kadarkoli spremenite. Od prejemanja e-obvestil se lahko odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov info@razpotja.si. Na ta naslov nam lahko kadarkoli sporočite tudi spremembe v zvezi z naročilom. Naročnina velja do preklica.

Izpolni podatke za pošiljanje

Fields marked with an * are required

Podatki plačnika

Help Text

Podatki o prejemniku revije (izpolni samo, če se razlikuje od plačnika)


Help Text

Razpotja kot darilo

Naročnina na revijo je lahko tudi lepo darilo. Če želite, vam lahko pošljemo tudi darilni bon – to in ostale želje (npr. ali prvo številko naročnine pošljemo vam ali obdarovancu) pripišite to v opombe obrazca za naročanje.

Naročanje starejših številk

Naročiti je mogoče tudi posamezne starejše številke revije. Pišite na info@razpotja.si. Cena številke je 7€ za številke, ki so izšle leta 2018 ali kasneje (od št. 31 dalje) in 5€ za starejše številke (št. 1-30). Za slednje velja, da če naročite več kot eno, je cena druge vsake naslednje 3€. Poštnina je vključena v ceni.