Naročnina na revijo Razpotja


Draga bralka, dragi bralec,

Z letom 2018 je revija Razpotja prešla na plačniški model. Cena vsake posamezne številke v knjigarni je 7 €, letna naročnina za 4 številke z vključeno poštnino pa samo 25 € (oz. 20 € za naročnike s statusom dijaka, študenta, upokojenca, invalida, samozaposlenega v kulturi ali brezposelnega).

Za to ceno dobite štiri številke (skupaj okoli 400 strani) kakovostnega branja, besedil iz glav širokega nabora piscev, ki naslavljajo raznovrstne in aktualne teme. Predvsem pa se Razpotja v sicer navijaškem medijskem prostoru odlikujejo po tem, da lahko prenesejo izrazito raznolika nazorska stališča – verjamemo namreč, da jih lahko prenesete tudi vi.

Z branjem Razpotij omogočate in osmišljujete zavzeto uredniško in prevajalsko delo ter poglobljene esejske razmisleke. Spodbujate bralno in pisano kulturo v slovenskem jeziku, kar v časih interneta in krize tradicionalnih medijev ni samoumevno.

S tem, ko nam zaupate vaš osebne podatke in e-poštni naslov, nam dajete dovoljenje za pošiljanje Razpotij in e-obvestilnika (največ eno sporočilo na mesec).
Izdajatelj Razpotij, Društvo humanistov Goriške, bo vaše osebne podatke in e-poštni naslov, ki ste nam jih zaupali v tem obrazcu, hranilo v skladu s predpisi in uporabljalo le za pošiljanje revije Razpotja, ter za obveščanje o delovanju in dogodkih v zvezi z revijo.
Svojo odločitev glede naročnine na Razpotja in glede obveščanja lahko kadarkoli spremenite. Od prejemanja e-obvestil se lahko odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov info@razpotja.si. Na ta naslov nam lahko kadarkoli sporočite tudi spremembe v zvezi z naročilom.

Fields marked with an * are required
Help Text

Naročanje starejših številk

Naročiti je mogoče tudi posamezne starejše številke revije. Pišite na info@razpotja.si. Cena številke je 7€ za številke, ki so izšle leta 2018 ali kasneje (od št. 31 dalje) in 5€ za starejše številke (št. 1-30). Za slednje velja, da če naročite več kot eno, je cena druge vsake naslednje 3€. Poštnina je vključena v ceni.