Podporniki Razpotij: Modrijanove knjige čakajo na vas!


knjige modrijan2

 

Spoštovani podporniki in bralci revije Razpotja,

v slovenskem prostoru smo nedvomno eni prvih, ki smo razumeli, da za obstoj revije ni dovolj le prijavljanje na razpise, ampak tudi finančna podpora naših bralcev. Ravno vaša podpora nam sporoča, da svoje delo opravljamo dobro in da ga bomo še boljše v prihodnje.

Veliko vas je spraševalo, kdaj bo revija končno postala plačljiva in s tem dobila svoje ustaljeno mesto med ostalimi revijami. Vendar se takšna računica ne izide, saj bi večina na takšen način zbranih prihodkov šla neposredno za distribucijsko maržo, kar pomeni, da vaš nakup revije ne bi šel njenim ustvarjalcem, temveč tistim, ki bi jo dostavljali na prodajna mesta.

Zato menimo, da so poleg razpisov, sponzorstev in oglaševanja  podpore z donacijami zaenkrat najboljši način, s katerim lahko vsak po svojih močeh podpira širjenje relevantnega intelektualnega diskurza in dialoga v poplavi površnosti, lenobnosti in samozadovoljnosti, ki smo ji priča skorajda kjerkoli drugod.

Sicer vemo, da je to že dovolj za vašo podporo, vseeno pa smo vam pripravili majhno presenečenje: založba Modrijan nam je namreč podarila pet knjig iz njihovega programa, ki jih bomo z žrebom razdelili med naše podpornike.

Izmed vseh, ki podpirate našo revijo, vas bomo torej izžrebali pet, med katere bomo razdelili naslednje knjige:

– Varlam Šalamov: Kolimske zgodbe

– Rabindranath Tagore: Moje življenje, o njem vam pripovedujem

– Nikolaus Harnoncourt: Toni so vzvišene besede

– Umberto Galimberti: Miti našega časa

– Dorota Masłowska: Poljsko-ruska vojna pod belo-rdečo zastavo

 

Žreb bo 25. marca 2014.

Srečno!

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja